[

]

Welkom bij
Van Dijk Legal

Arbeidsrecht en bedrijfsjuridische dienstverlening

Eenieder wordt geacht de wet te kennen. 

De gedachte hierachter is dat je in geval van een overtreding van een rechtsregel niet met succes een beroep kunt doen op het verweer dat je die rechtsregel niet kent.

In een steeds complexere samenleving zijn er steeds meer regels waar je rekening mee moet houden. Daarbij verandert het recht ook continue. Schakel daarom op tijd een juridisch adviseur in om uw kennis te vergroten.

Simone van Dijk geeft bedrijfsjuridisch advies

Juridisch advies

mr. Simone van Dijk houdt zich al meer dan 20 jaar bezig met juridische vraagstukken op het gebied van arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Voor ondernemers is zij de bedrijfsjuridische sparringpartner. Geregeld staat zij ook particulieren bij als zij arbeidsrechtelijke hulp nodig hebben bij bijvoorbeeld een dreigend ontslag.

Gratis checklist

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Van Dijk Legal en ontvang direct een gratis checklist voor beëindigingsovereenkomsten
arbeidsrecht en wetboek

Over mij

Hallo! Mijn naam is Simone. Ik ben een ondernemer, jurist van beroep en zie altijd nieuwe kansen en mogelijkheden.

Ik heb rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. In 2001 ben ik afgestudeerd als jurist in de richtingen privaatrecht en bedrijfsjuridisch. Later heb ik in 2010 de specialisatieopleiding Grotius Arbeidsrecht met goed gevolg afgerond en zeer recent heb ik de opleiding Grensoverschrijdend Werken gevolgd. Lange tijd ben ik werkzaam geweest als jurist bij advies- en accountantsorganisaties, ook nog een aantal jaren als partner. Dit jaar ben ik aan een nieuw, zakelijk avontuur begonnen!

Als jurist vol passie voor het vak, ben ik gemotiveerd en gedreven om jou op een heldere en begrijpelijke manier uit te leggen hoe het arbeidsrecht en ondernemingsrecht werkt. In plaats van ingewikkelde taal, breng ik op een laagdrempelige manier het recht dichterbij.

 

____

Het recht bestaat niet alleen uit wetten en regels. Het bestaat ook uit gewoonten, gebruiken en internationale verdragen. Daarnaast zijn uitspraken van rechters, jurisprudentie, ook een bron van recht. We vinden het recht dus niet altijd terug in wetten. Daarnaast wijzigt het recht ook geregeld. Begrijpelijk dat het niet altijd duidelijk is wat jouw rechtspositie is als ondernemer of als particulier. Ik kan jou hierin bijstaan.

Geregeld krijg ik te horen dat ik complexe vraagstukken op een duidelijke en begrijpelijke manier kan overbrengen. Dat is mijn kracht. Mijn juridische kennis overdragen aan jou zodat jij in staat bent om de juiste keuzes te maken.

Mijn missie is het recht toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Ondernemers, particulieren, payroll- en hr afdelingen ondersteun ik en voorzie ik van juridisch advies.

Ik ben de jurist die pro actief naast jou kan staan en aan de voorkant kan adviseren zodat zoveel als mogelijk juridische conflicten worden voorkomen. Als het al tot een conflict is gekomen, zal ik met jou nagaan wat de mogelijkheden zijn om het conflict te regelen.

Waarmee kan ik je helpen?

Ben je op zoek naar een ervaren bedrijfsjuridische adviseur? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

01

Luisteren naar al uw juridische issues

02

Persoonlijk contact met de jurist

03

Praktisch en oplossingsgericht

Welke juridische hulp heeft u nodig?

Heeft u een juridisch probleem, maar weet u niet zeker welke rechtshulp u nodig heeft?
Neem contact op met ons. Wij kunnen u verder helpen.