[

]

Legal abonnement

Van Dijk Legal abonnement

Bij Van Dijk Legal gaan we verder dan alleen het verstrekken van eenmalige juridische ondersteuning; we streven naar langdurige samenwerkingen met onze klanten.

Onze focus ligt op het bouwen aan een juridisch gezond bedrijf en het gezamenlijk bespreken van juridische kwesties. Door te kiezen voor één van onze abonnementen, investeer je niet alleen in juridische diensten, maar ook in gemoedsrust en zekerheid voor jouw bedrijf. We bieden deskundig advies, behartigen jouw belangen en beschermen jouw bedrijf. Met onze specialisatie in arbeidsrecht en ondernemersrecht kunnen we jou voorzien van advies op maar dat perfect aansluit bij de specifieke behoefte van jouw bedrijf. Met Van Dijk Legal aan jouw zijde, kun je je concentreren op het laten groeien van jouw onderneming, terwijl wij zorgen voor jouw juridische zorgen. 

Hoe werkt het?

Word partner bij Van Dijk Legal en ervaar de voordelen van een langdurige samenwerking met een betrouwbare en toegewijde juridische partner. Onze samenwerking wordt aangegaan voor een minimale periode van één jaar, waardoor je kunt profiteren van continuïteit en stabiliteit in jouw juridische ondersteuning.

Brons

3 uur
€ 479,- per maand

Zilver

5 uur
€ 747,- per maand

Goud

6.5 uur
€ 997,- per maand

Tarieven zijn excl. btw en per maand. Abonnementen hebben een minimale looptijd van 12 maanden, daarna maandelijks opzegbaar. Uren buiten dit abonnement worden gefactureerd tegen €175,- p/u excl. btw. 

Samen bouwen aan een juridisch gezond bedrijf